Product Sales Specialist
Likvido
Career opportunities
Strong social life
International environment
Located near public transit

I Likvido forbereder vi os på startskuddet til en (endnu mere) spændende vækstrejse, og i løbet af foråret lancerer vi et nyt produkt, som vi har høje ambitioner omkring.

På nuværende tidspunkt er vi godt igang med at eksekvere på en ambitiøs investeringsplan, der launches i slutningen af sommeren. Det betyder, at vi skalerer op og sprænger budgetterne.

Derfor søger vi endnu en sælger til vores salgsteam, som har erfaring med salg af et komplekst teknisk produkt på forhånd. 

Hvad skal du lave som Product Sales Specialist?

Du vil indgå i vores salgsteam og være en afgørende spiller i væksten af Likvido.

Salgsmæssigt vil du få ansvaret for at virksomheder går fra potentielle prospects til succesfulde kunder. Du vil holde online møder med potentielle kunder og introducere dem til, hvordan vores nuværende samt nye produkt kan hjælpe deres udfordringer med blandt andet Debitorstyring. Du vil være ambassadør for Likvido, samt ekspert i vores produkt.  

Din dagligdag vil indeholde:

 • Tage kontakt til potentielle kunder, der har vist interesse
 • Afholdelse af online demoer med potentielle kunder, der er booket af vores mødebookere
 • Opfølgning og pleje af egen salgspipeline
 • Forhandle kontrakter på plads, så kunden har en pakke, der giver mening for dem
 • Overlevering af kunder til onboarding hos vores Customer Success Team
 • Bidrage til at opbygge en proces omkring salget af vores nye produkt


Du er den perfekte Product Sales Specialist, hvis:

 • Du succesfuldt har arbejdet med salg af SaaS produkter før: Du kender til det at sælge et teknisk tungt produkt til virksomheder og ønsker at hjælpe dine kunder til at arbejde smartere og mere effektivt
 • Du har et teknisk flair og har en evne til nemt at sætte dig ind i nye ting. Det er vigtigt for, at du nemt kan sætte dig ind i vores produkter
 • Du har stor passion omkring salg samt en brændede interesse i SaaS verdenen
 • Du brænder for at være en del af en vækstrejse mod at blive et af Europas førende SaaS-værktøjer
 • Du er robust, intelligent, selvdrevet og stærk kommunikativ
 • Du tør kaste dig ud på dybt vand og er ikke bange for at fejle. En af de bedste måder at lære på i Likvido er at kaste sig ud på dybt vand, hvilket gælder på alle niveauer.  
 • Du tilgår kunderne med specialistviden fremfor smarte hurtige pitches. Det er ikke en traditionel Key Account Manager stilling, fordi vi rådgiver om tekniske løsninger i virksomhederne. 


Hvorfor blive en del af Likvido?

Vi er et voksende startup med store visioner, passionerede ildsjæle og højt til loftet.

Derudover får du:

 • Et arbejde med stort ansvar, impact og mange udfordringer
 • En stejl læringskurve fra day one
 • Lækker frokostordning, snacks og kaffe ad libitum
 • Gratis meditation: Vi betaler dit Calm.com eller Headspace-abonnement
 • Gratis bøger: Du kan købe alle de bøger, du har brug for, for at være foran og lære nye ting
 • Gratis uddannelse: Når du har arbejdet i teamet i 12 måneder, tilbyder vi at betale din uddannelse (HD eller lignende budget)
 • Gratis løn: Vores vision er at muliggøre personlig vækst for vores team og forretningsvækst for vores kunder. Hvis du har nået grænsen for personlig vækst som en del af Likvido, vil vi støtte dig, hvis din drøm er at blive iværksætter selv. Hvis du har arbejdet hos Likvido i mindst 3 år, tilbyder vi at betale din løn i de første 3 måneder, så du kan starte din iværksætterrejse
 • Gratis sport: Vi har ugentlige sportsaktiviteter, der er betalt af Likvido, og vi tilbyder at betale, hvis du vil løbe et maraton eller udfordre dig selv på andre sunde måder


Hvem er Likvido?

Likvido er en hurtigt voksende og ambitiøs tech-startup med base i København og 45 ansatte, der arbejder fra hele verden. Vi blev grundlagt i 2018 med visionen om at skabe et produkt, der kunne give virksomhederne en nem og brugervenlig løsning til betaling af deres fakturaer. To år senere har vi mere end 2.000 SMV'er som kunder. 

Fra at skabe jobs, bidrage til fællesskabet, skabe innovation og vækste lokale økonomier i form af selvstændige virksomheder, der bruger mindre tid på økonomistyring og mere tid på faktisk at gøre det, de tror på - så giver Likvido små og mellemstore virksomheder den frihed, de har behov for, for at opfylde deres mål og drømme, og fokusere på det, der tæller. 

Likvido gør økonomistyring let og tilgængeligt med en strømlinet løsning, der automatiserer hele processen. Du kan nemt integrere det med din bank og dit foretrukne økonomisystem, få et overblik over din virksomheds finanser, holde styr på dit cash flow og i stedet bruge tiden på din kerneforretning.

Future co-workers

Jannick Christensen
Head of Sales
Lasse Bach Thomsen
VP of Growth
Niclas Kølle Olsen
Pre-Sales Teamlead
Cille Kirstine Pedersen
Head of Customer Success

Who is Likvido?

Likvido is a fast-growing and ambitious tech startup based in Copenhagen with around 60 employees working from all over the world. We were founded in 2018 with the vision of creating a product that can provide companies with an easy and user-friendly solution for financial management. 

From creating jobs to uplifting communities, pushing innovation, and growing strong local economies –– the world needs independent businesses who spend less time messing around with spreadsheets and more time doing what they believe in. So, at Likvido, we’re giving small and medium-sized companies the freedom they need to pursue their dreams and stay focused on what matters.

Likvido makes your financial admin easy and accessible with a streamlined solution that automates everything on the go. Integrating seamlessly with your bank and preferred accounting software, get a clear overview of your company finances, stay on top of your cash flow, and enjoy more opportunities to build your business.