Pre Sales Specialist
Likvido
Career opportunities
Strong social life
Located near public transit
International environment

📣 Får du tit at vide, at du snakker for meget? 

😏 Er du god til de hurtige scorereplikker? 

🎤 Har du talegaverne i orden? 

Og sidder du lige netop nu og tænker “det er sgu da mig!” - Ja, så er det lige præcis dig vi leder efter som vores nye Pre Sales Specialist. 

 

Hvordan ser en dagligdag ud som Pre Sales Specialist:

Det er fredag morgen, og du har haft den fedeste uge og er klar på at give den fuld gas på kontoret inden weekenden:

07:45 - Du møder ind, hilser på alle vennerne og tanker op med med den første redbull, kaffe eller hvad du nu engang har brug for, for at få den bedste start på dagen!

08:00 - Du og teamet bliver briefet af din nærmeste leder, Niclas. 

08.10 - Du smider dig i stolen på din plads med dit team, griber det trådløse headset og giver den gas. Måske du bruger manuskriptet foran dig, men efterhånden freestyler du mere og mere, fordi du bliver en haj til dit arbejde. 

10:00 - Du snupper dig en velfortjent pause i gården. Det gør du i øvrigt bare, når du synes det giver mening, for vi tror på, at du selv kan styre, når du har brug for at trække lidt frisk luft. Efter et par driblinger med bolden er du klar på telefonen igen.

12:00 - Endelig frokostpause! Du har set frem til dagens menu og er den første oppe i køkkenet. 

12:15 - I frokostpausen drøfter du fodboldkampen, der blev spillet igår - I er sikkert ikke enige om resultatet i sidste ende og det er nok ikke sidste gang idag, at I diskuterer det. 

14:30 - For anden gang i dag har du booket et møde og kan ringe du på klokken. Temaet giver dig en velfortjent knipse-salve (for I forstyrrer jo selvfølgelig ikke dem, der har gang i samtaler), mens du henter den sidste redbull i køleskabet. Du er nu klar til dagens slutspurt og kan runde det hele af med en fredagsbar om et øjeblik!

16:00 - Du lægger headsettet fra dig og knapper din første øl eller sodavand op med vennerne. Stærkt arbejde!

 

Dit Team:

Som Pre Sales Specialist vil du blive en del af et team på 12 friske gutter. Vi er hårdtarbejdende på telefonen og gør en stor indsats for at nå vores fælles mål. Mødetider og performance er ikke en leg, men derudover er der massere plads til sjov og ballade. Vores team består af tre niveauer: Basecamp, Development og Peak, der giver mulighed for at udvikle sig og stige i graderne.
Ser du dig selv som personen, der er draget til fodbolden, en god konkurrence og har masser’ af fart på, så passer du ind som blommen i et æg. 

 

 Vi forventer at du:

 • Har lidt erfaring med opsøgende salg på telefonen - mest af alt, så du ved, hvad du går ind til

 • Møder ind og bidrager med fed energi!

 • Kan tage ansvar og møde til tiden

 • Har en passion for salg og det er vigtigt for dig, at du udvikler dig i dit arbejde

 • Gør en stolthed i at dedikere dig til vores fælles mål

 • Har lyst til at give den gas både i arbejdet og med os socialt!

  

Til gengæld lover vi dig:

 • God grundløn med bonusser uden loft

 • 1-on-1 coaching med fokus på din personlige udvikling

 • Sociale arrangementer som inkluderer fredagsbar, teambuilding og sportslige aktiviteter

 • Et ungt og dynamisk team med et stærkt sammenhold

 • At du bliver en del af en sindssygt spændende vækst rejse

 

Hvem er Likvido?

Likvido er en hurtigt voksende og ambitiøs tech-startup med base i København og har 55 ansatte, der arbejder fra hele verden. Vi blev grundlagt i 2018 med visionen om at skabe et produkt, der kunne give virksomhederne en nem og brugervenlig løsning til betaling af deres fakturaer. Tre år senere har vi mere end 2.000 Små og Mellemstore Virksomheder som kunder. 

Likvido gør økonomistyring let og tilgængeligt med en strømlinet løsning, der automatiserer hele processen. Vores kunder får hermed et bedre og nemmere overblik over deres finanser og kan i stedet bruge tiden på deres kerneforretning. 

Future co-workers

Jannick Christensen
Head of Sales
Niclas Kølle Olsen
Pre-Sales Teamlead
Rasmus Arklint
Senior Pre Sales Specialist
William Vixø
Product Sales Specialist

Who is Likvido?

Likvido is a fast-growing and ambitious tech startup based in Copenhagen with around 60 employees working from all over the world. We were founded in 2018 with the vision of creating a product that can provide companies with an easy and user-friendly solution for financial management. 

From creating jobs to uplifting communities, pushing innovation, and growing strong local economies –– the world needs independent businesses who spend less time messing around with spreadsheets and more time doing what they believe in. So, at Likvido, we’re giving small and medium-sized companies the freedom they need to pursue their dreams and stay focused on what matters.

Likvido makes your financial admin easy and accessible with a streamlined solution that automates everything on the go. Integrating seamlessly with your bank and preferred accounting software, get a clear overview of your company finances, stay on top of your cash flow, and enjoy more opportunities to build your business.