Operations & Support Agent
Likvido
Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport
Internationalt miljø

Operations & Support Agent

Hej *indsæt dit eget navn lige her*,

Lad mig først give dig en kort introduktion til, hvem jeg er og hvem vi i Likvido er, før vi springer over til at fokusere på dig! 

Mit navn er Edwin, jeg er VP of Operations hos Likvido og jeg er på jagt efter en ny kollega til vores Operations Team (som du i øvrigt kan møde lige her: https://likvido.notion.site/Meet-Team-Likvido-7ccee07dacba495495899847332d1993 🧑‍🤝‍🧑). I Likvido er vi lige nu på en større rejse og jeg har brug for en stjerne, som ikke alene er driftsikker og vild med tech, men også er udadvendt og klar på at tale med både kunder og kunders kunder.

At rejse er at lave, men det er altså bare lidt federe at rejse sammen med andre, og derfor vil jeg så gerne have dig med ombord! 

 

Hvem er vi i Likvido?

Kort sagt: I Likvido automatiserer vi bogholderiet for tusindvis af virksomheder. Indrømmet, det lyder ikke ligefrem sexet - det er måske endda lidt kedeligt, når du hører det første gang. Det synes vores klienter også, og det er lige præcis derfor vi har vores berettigelse, for det er ikke bare kedeligt, det er også svært - og vi sparer dem både tid og penge. 

Med Likvido får vores klienter plads til at fokusere på det, de brænder for. De har et behov for at bruge mindst mulig tid på økonomistyring og det er her, Likvido kommer ind i billedet med en automatiseret løsning til bogføring!


Hvad er dit ansvar?

I rollen som Operations & Support Agent vil du blive en del af et lille team, hvor flere af os arbejder fra andre steder i verden. Personligt sidder jeg selv i 40 graders varme omgivet af antiloper, elefanter og løver i Sydafrika - men bare rolig, der er flere i teamet, der arbejder fra kontoret i København, hvor du også vil høre til. Og jeg er af og til også selv et “smut” i København! 

Sammen med dine dygtige kollegaer vil din rolle være at hjælpe med at drive en række økonomi- og bogholderi funktioner, yde inkasso-support samt afhjælpe med projekter og daglige driftsopgaver, så det hele kører så smooth som muligt. 

Dine opgaver:

 • Besvare henvendelser fra kunder og kunders kunder, som er sendt i inkasso. 

 • Håndtere betalinger / udbetalinger for vores kunder. 

 • Håndtere en lang række økonomi- og bogholderi funktioner i forbindelse med vores interne økonomi. 

 • Løse driftsopgaver i vores system, som holder maskinen kørende. 

 • Assistere på projekter og andre ad hoc opgaver. 


Hvem er du og hvad forventer vi af dig?

Vi har allerede bygget en softwareløsning, som favner debitorstyring såvel som kreditorstyring, men vi er langt fra færdige med at udvikle og optimere vores produkt. Derfor er der også en forventning om, at vi i vores Operations team har en stærk grundforståelse for bogholderiet samt teknisk flair. 

Vi forestiller os, at du kommer med en uddannelse i bagagen, som giver dig netop sådan et fundament fra den økonomiske verden. Du skal desuden trives med ansvar, have et uudtalt servicegen og være vild med tech - så er du meget vel vores nye stjerne! 

Vi værdsætter og anerkender selvstændighed og lysten til at tage en aktiv del i Likvido-rejsen, såvel som i din egen personlige udvikling.

Opsummeret søger vi dig, som ideelt: 

 • Har en baggrund inden for det erhvervsøkonomiske fagområde - og dermed har god forståelse for økonomi og bogholderi. Det er vigtigt for at kunne forstå og løse vores daglige opgaver. 

 • Er udstyret med en udtalt sans for god service og kommunikation på højt niveau - på skrift såvel som i tale. 

 • Taler og skriver flydende dansk, men også mestrer engelsk på højt plan, da flere af dine nye kollegaer som sagt arbejder fra forskellige steder i verden.

 • Er detaljeorienteret og skarp til at formulere det gode svar, som forklarer en til tider meget teknisk situation på en simpel og spiselig måde for vores kunder. 

 • Fra naturens side er tech savy og er komfortabel med vores digitale løsning. 


Hvorfor blive en del af Likvido?

Hvis du er nået hertil i opslaget, så er du nok ikke i tvivl om, at Likvido er på en spændende og ambitiøs vækstrejse. Med sådan en udvikling følger et højt tempo og en stejl læringskurve, men også muligheden for at vokse personligt på en arbejdsplads, som handler om meget mere end bare arbejde. 

Du får argumenterne serveret lige her: 

 • Hos Likvido er vores kollegaer også vores venner, og vi bidrager alle til at tilføje sjov og spas i hverdagen på tværs af teams. 

 • Du skal blive en del af Likvido, hvis du ser dig selv trives i et miljø med højt til loftet og pladsen til at vokse med opgaven og være en del af en udfordrende, men fed hverdag. 

 • Vi er meget socialt anlagt og har altid gang i forskellige aktiviteter - om det så er ugentlig boksetræning, diskussioner over frokost bordet om hvem, der vinder et vilkårligt TV-program eller rift om at få lov til at styre playlisten på kontoret. 

 • Vi er desuden verdensmestre i fredagsbar og vi søger altid ny inspiration til aktiviteter, hvor vi sammen kan prøve nye ting og lære hinanden bedre at kende. Og bare rolig, det er ikke hver fredag, men ihvertfald én gang månedligt, hvor der er planlagt noget særligt. Du kan endda blive en del af festudvalget, hvis du er fyldt med gode idéer i den forbindelse! 


Desuden har vi: 

 • En lækker frokostordning, snacks og kaffe ad libitum

 • Gratis meditation: Vi betaler dit Calm.com eller Headspace-abonnement

 • Gratis bøger: Du kan købe alle de bøger, du har brug for, for at være foran og lære nye ting

 • Gratis uddannelse: Når du har arbejdet i teamet i 12 måneder, tilbyder vi at betale din uddannelse (HD eller lignende budget)

 • Gratis løn: Vores vision er at muliggøre personlig vækst for vores team og forretningsvækst for vores kunder. Hvis du har nået grænsen for personlig vækst som en del af Likvido, vil vi støtte dig, hvis din drøm er at blive iværksætter selv. Hvis du har arbejdet hos Likvido i mindst 3 år, tilbyder vi at betale din løn i de første 3 måneder, så du kan starte din iværksætter-rejse

 • Gratis sport: Vi har ugentlige sportsaktiviteter, der er betalt af Likvido, og vi tilbyder at betale, hvis du vil løbe et maraton eller udfordre dig selv på andre sunde måder. 


PS:

Vi har et mega fedt deck om den store plan/rejse Likvido skal på, du kan skimme her:

https://drive.google.com/file/d/16xxw5zMovhvHb8txOWhjt0kz-kzkEMOh/view  


Fremtidige kollegaer

Edwin Holst
VP of Operations
Mads Lessing
Support Agent
Lucas Tobiesen Meyer
Stud. HA(jur)
Ilona Borsiak
International Claims Manager

Who is Likvido?

Likvido is a fast-growing and ambitious tech startup based in Copenhagen with around 60 employees working from all over the world. We were founded in 2018 with the vision of creating a product that can provide companies with an easy and user-friendly solution for financial management. 

From creating jobs to uplifting communities, pushing innovation, and growing strong local economies –– the world needs independent businesses who spend less time messing around with spreadsheets and more time doing what they believe in. So, at Likvido, we’re giving small and medium-sized companies the freedom they need to pursue their dreams and stay focused on what matters.

Likvido makes your financial admin easy and accessible with a streamlined solution that automates everything on the go. Integrating seamlessly with your bank and preferred accounting software, get a clear overview of your company finances, stay on top of your cash flow, and enjoy more opportunities to build your business.